Sommerrebus!

Bli med på Dalane Folkemuseums sommerrebus og utforsk Dalane og våre flotte anlegg.

Vi har laget en morsom rebus som tar dere innom flere av våre anlegg, og gir dere anledning til å oppleve deler av vår vakre region. Ta blant annet en dagstur til Mysinghålå, bruk en regnværsdag på Fayancemuseet og nyt en dag i idylliske Sogndalstrand.

Rebusen passer for alle og man velger selv tempo for oppgaveløsningen. Du får den på Dalane Folkemuseum på Slettebø eller Egersund Fayancemuseum.

Svar på alle spørsmålene innen 14. august, og ta bilder ved stedene dere besøker. Bildene legger dere ut på facebooksiden til Dalane Folkemuseum, eller med #dalanefolkemuseum2016 på instagram.

Alle som fullfører rebusen belønnes med en deltakerpremie. I tillegg velger vi ut det beste bildet som premieres med en flott premie, så bruk fantasien og fotografer!

Praktisk informasjon:

• Rebus får man i resepsjonen til Dalane Folkemuseum eller Egersund Fayancemuseum, og den kan leveres på samme sted.
  • Informasjon om anleggene, åpningstider og kart finner dere i vår brosjyre.
  • Instagram: For at juryen skal kunne se bildene man deler via #dalanefolkemuseum2016 på Instagram må profilen være åpen.
  • Noen av attraksjonene krever inngangspenger:
    • Egersund Fayancemuseum: 50,- for voksne og 25,- for honnør og barn over 10 år.
    • Dalane Folkemuseum på Slettebø: 50,- for voksne og 25,- for honnør og barn over 10 år.
    • Løst billett gir inngang til begge anleggene på samme dag. Hver mandag i juli er det gratis inngang på Folkemuseet på Slettebø.