Lyst til å begynne med slektsgranskning?

Tre

Slektsgranskning kan ofte være vanskelig, men det finnes hjelp å få. I morgen og annenhver onsdag fram mot sommeren er det slektsgranskning på Dalane Folkemuseum på Slettebø, der erfarne slektsgranskere er til stede og kan hjelpe deg i gang.

Tradisjonsrik jul på Slettebø

Jul på Slettebø

Søndag 20. november fra kl. 14-17 blir det igjen «Jul på Slettebø», hvor det blir juleverksted, julefortelling, hest og kjerre, grøt, åpent i utstillingene, lefsebakst og gammeldags jul. Gratis familiearrangement.

Adkomst til Helleren stengt ut 2016

På grunn av arbeid med å fjerne forurensede masser i Jøssingfjord vil adkomsten til vårt anlegg Helleren i Jøssingfjord bli sperret fra første helga i november og sannsynligvis ut året. Vi beklager for ulempene dette måtte medføre for vårt publikum.

Natt på museet

Det går rykter om at det spøker på Fayancemuseet. Tør du være med og utforske? Kulturnatt 2016 begynner kl. 18:00 fredag 21. oktober på Egersund Fayancemuseum, med åpning av kunstutstilling og deretter kl. 19:00 er det natt på museet.