Foredrag om 1960-tallet på mandag 1. mai

På mandag 1. mai holder Leif Dybing foredrag om 60-tallet på Egersund Fayancemuseum. Dette er det tredje historiske foredraget der vi ser på historiske hendelser både ute i verden og hjemme, der Egersund og Egersund Fayancefabrik blir et sentralt felt.

Bilder fra 60-tallets Egersund

Onsdag 29. mars kl. 18:30 på Egersund Fayancemuseum, under temaet «Egersund – det moderne sentrum vokser fram», viser Jon Magne Bøe bilder fra 60-tallets Egersund, fotografert av bl.a. Casper Feyling og Fotohuset. Arrangør er Dalane Folkemuseums venneforening og Egersund historielag.

Vis innlegg

Lek med leire i vinterferien

I vinterferien kan du komme på Egersund Fayancemuseum onsdag 1. mars mellom 11:00 til 14:00 og delta på arrangementet «Lek med leire». Arrangementet er gratis å delta på. Hjertelig velkommen!

Vis innlegg

Lyst til å begynne med slektsgranskning?

Tre

Slektsgranskning kan ofte være vanskelig, men det finnes hjelp å få. I morgen og annenhver onsdag fram mot sommeren er det slektsgranskning på Dalane Folkemuseum på Slettebø, der erfarne slektsgranskere er til stede og kan hjelpe deg i gang.