Bilder fra 60-tallets Egersund

Onsdag 29. mars kl. 18:30 på Egersund Fayancemuseum, under temaet «Egersund – det moderne sentrum vokser fram», viser Jon Magne Bøe bilder fra 60-tallets Egersund, fotografert av bl.a. Casper Feyling og Fotohuset. Arrangør er Dalane Folkemuseums venneforening og Egersund historielag.

Vis innlegg

Lek med leire i vinterferien

I vinterferien kan du komme på Egersund Fayancemuseum onsdag 1. mars mellom 11:00 til 14:00 og delta på arrangementet «Lek med leire». Arrangementet er gratis å delta på. Hjertelig velkommen!

Vis innlegg

Lyst til å begynne med slektsgranskning?

Tre

Slektsgranskning kan ofte være vanskelig, men det finnes hjelp å få. I morgen og annenhver onsdag fram mot sommeren er det slektsgranskning på Dalane Folkemuseum på Slettebø, der erfarne slektsgranskere er til stede og kan hjelpe deg i gang.

Tradisjonsrik jul på Slettebø

Jul på Slettebø

Søndag 20. november fra kl. 14-17 blir det igjen «Jul på Slettebø», hvor det blir juleverksted, julefortelling, hest og kjerre, grøt, åpent i utstillingene, lefsebakst og gammeldags jul. Gratis familiearrangement.