Sankthansfeiring i museumshagen

Fredag 23. juni fra kl. 18.00 er det tid for museets tradisjonelle sankthansfeiring i museumshagen, med konsert, kransebinding, salg av mat, forfriskninger og iskrem, samt nydelig atmosfære i historiske omgivelser. Gratis adgang! I år blir det konsert av Hot Club de Norvège, som i år feirer 38-års jubileum som Djangomusikkens originale pionerer.

Sommer på Slettebø

Museets årvisse arrangement, Sommer på Slettebø, blir i år på søndag 18. juni kl. 11-16. Som vanlig er det gratis inngang og mange familieaktiviteter. Programmet er i år kraftig utvidet, og arrangeres i samarbeid med Slettebø Barnehage, Egersund Røde Kors, Dalane Friluftsråd, 1. Egersund Speidergruppe og Bakkebø Kulturkirke.

Foredrag om 1960-tallet på mandag 1. mai

På mandag 1. mai holder Leif Dybing foredrag om 60-tallet på Egersund Fayancemuseum. Dette er det tredje historiske foredraget der vi ser på historiske hendelser både ute i verden og hjemme, der Egersund og Egersund Fayancefabrik blir et sentralt felt.

Bilder fra 60-tallets Egersund

Onsdag 29. mars kl. 18:30 på Egersund Fayancemuseum, under temaet «Egersund – det moderne sentrum vokser fram», viser Jon Magne Bøe bilder fra 60-tallets Egersund, fotografert av bl.a. Casper Feyling og Fotohuset. Arrangør er Dalane Folkemuseums venneforening og Egersund historielag.

Vis innlegg

Lek med leire i vinterferien

I vinterferien kan du komme på Egersund Fayancemuseum onsdag 1. mars mellom 11:00 til 14:00 og delta på arrangementet «Lek med leire». Arrangementet er gratis å delta på. Hjertelig velkommen!