Drøs – 24. april

Eigersund historielag og Dalane Folkemuseums venneforening arrangerer drøs onsdag 24. april. Foredragsholder for kvelden er Kåre Hansen med foredraget “Øen gård i Helleland: historie – fredning – rehabilitering”.

Drøs – 27. mars

Eigersund historielag og Dalane Folkemuseums venneforening arrangerer drøs onsdag 27. mars. Foredragsholder for kvelden er Harald Hamre som skal snakke om “Egersund i seilskutetiden”.

Drøs – 27. februar

Eigersund historielag og Dalane Folkemuseums venneforening arrangerer drøs onsdag 27. februar. Tema for kvelden er “Ellingsens Hotel – Historisk tilbakeblikk: kirke – teater – hotell”.

Vis innlegg

Lek med leire i vinterferien!

Torsdag i vinterferien er det igjen tid for “Lek med leire” på Egersund Fayancemuseum. Her kan du lage og få brent din egen figur. Kl. 11.00-14.00. Arrangementet er gratis. Alle er hjertelig velkomne!